Τον επιχειρηματία τουρισμού στην Παραλία Κατερίνης, κ Βασίλη Έξαρχο επισκεφθήκαμε με την κάμερα της Kapa News προκειμένου να καταγράψουμε την δική του άποψη για την πορεία του τουρισμού φέτος στην Πιερία, στην «μετά κορονοϊό εποχή».

Ο κ. Έξαρχος εμφανίστηκε συγκρατημένα αισιόδοξος, βάζοντας όμως στην κουβέντα μας ως απαραίτητη προϋπόθεση για να υπάρχει σχετικά ικανοποιητική τουριστική κίνηση εφέτος στην Πιερία, τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Η αυστηρή τήρησή τους δεν διασφαλίζει μόνο την υγεία και την ασφάλεια όλων μας, όπως ο ίδιος είπε, αλλά αποτελεί και μοναδική εγγύηση στους επισκέπτες μας, αφού παγκοσμίως, και με βάση τα υπάρχοντα επίσημα στοιχεία, η Ελλάδα αποτελεί έναν από τους πιο ασφαλής υγειονομικά τουριστικό προορισμό. Αυτό μάλιστα ίσως θα έπρεπε να το δούμε πιο σοβαρά, και να το «πουλήσουμε» στην παγκόσμια τουριστική αγορά ως ατού μας.

Η κουβέντα με τον κ. Έξαρχο ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα και έγινε σχεδόν σε όλη την Παραλία Κατερίνης, δίνοντάς μας παράλληλα και όμορφες εικόνες από εκεί.

Κοινή χρήση ανάρτησης:

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *