Στο στούντιο της Kapa News & Kapa WebTV βρέθηκε ως προσκεκλημένος ο υποψήφιος Δήμαρχος Πυδνας-Κολινδρού κ. Βαγγέλης Λαγδάρης, προκειμένου να μας παραχωρήσει μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και ν’ απαντήσει στα ερωτήματά μας.

Ο κ. Λαγδάρης δεν «μάσησε τα λόγια του» σ΄ αυτή την συνέντευξη. Εμφανίστηκε επικριτικός στην νυν διοίκηση για τα 4 χρόνια που διοίκησε. Μίλησε για πλήρη απραξία, για ανικανότητα απορρόφησης χρηματοδοτήσεων για τον Δήμο λόγω ανυπαρξίας σχεδίου και μελετών έργων που θα ωφελήσουν την περιοχή, και για χαμένες ευκαιρίες που οφείλονται κυρίως στην άγνοια του τρόπου διοίκησης ενός δήμου.

Σ’ ερώτηση μας για το αν θα καταφέρει τελικά να χτίσει πλήρες ψηφοδέλτιο και να συμμετέχει στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ο κ. Λαγδάρης χαμογελώντας απάντησε πως έχει ήδη έτοιμο το ψηφοδέλτιό του και μάλιστα όχι μόνο πλήρες αλλά και με πολλά ακόμη στελέχη που συντάχθηκαν στον συνδυασμό του και θα παραμείνουν ενεργά ακόμη και αν δεν ενταχθούν στην λίστα του επίσημου ψηφοδελτίου. Είναι δε αισιόδοξος ότι η νίκη του συνδυασμού του είναι μονόδρομος.

Κοινή χρήση ανάρτησης:

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *