Το ταξίδι τους για τις Άλπεις ξεκίνησαν σήμερα το πρωί τα 6 μέλη της ομάδας του ΕΟΣ Κατερίνης προκειμένου να κατακτήσουν τις κορυφές PYRAMIDE VINCENT (4215), BLAMENHORN (4167), ZUMSTEINSPITZE (4563), SIGNALKUPPE (4554), PARROTSPITZE (4432) και LUDWIGSHOHE (4341) . Επιπλέον θα γίνει και η Via Ferrata Cimalenga.

Ο αποχαιρετισμός του προέδρου κ. Θεόδωρου Τεκερίδη ήταν συγκινητικός και το ραντεβού ήταν στην 19η Μαΐου μπροστά στο μνημείο της πλατείας Γενοκτονίας των Ποντίων.

Οι 6 συμμετέχοντες στην αποστολή ήταν κεφάτοι και ενθουσιασμένοι παράλληλα για το εγχείρημα τους αυτό που σημειωτέον είναι η πρώτη φορά που επιχειρείται μια τόσο μεγάλη αποστολή στις Άλπεις από τον ΕΟΣ Κατερίνης.

«Για τους παλιότερους ήταν ένα κρυφό όνειρο που δεν καταφέρανε να πραγματοποιήσουνε, ενώ για τους νεότερους είναι μια καλή ευκαιρία ν’ αποκτήσουν πολύτιμες γνώσεις κι εμπειρίες σε βουνά μεγάλου υψομέτρου.» όπως δήλωσε και ο πρόεδρος του ΕΟΣ κ. Τεκερίδης.

Η κάμερα της Kapa News ήταν εκεί και κατάφερε ν’ αποσπάσει από μια δήλωση όλων των μελών της αποστολής, όπως επίσης και του προέδρου.

Κοινή χρήση ανάρτησης:

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *