Την πρόσφατη πρότασή του ως νέο μέλος του Δ.Σ. του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Πρόνοιας (ΟΠΠΑΠ) του Δήμου Κατερίνης, για την ίδρυση και δημιουργία ενός Λαογραφικού Μουσείου (διαβάστε εδώ) ανέλυσε στην κάμερα της Kapa WebTV ο δημοτικός σύμβουλος κ. Θωμάς Αναστασιάδης στην πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στον δημοσιογράφο Πέτρο Σταθακόπουλο.

Ο κ. Αναστασιάδης, κατ’ αρχάς, ανέλυσε την πρότασή του τόσο για τους λόγους για τους οποίους την έκανε, όσο και για το τεχνικό κομμάτι της, στον τρόπο δηλαδή με τον οποίο μπορεί να υλοποιηθεί η πρόταση αυτή. Τόνισε επίσης ότι πρώτο και σημαντικότερο βήμα είναι η διαβούλευση που πρέπει να γίνει με τους πολιτιστικούς φορείς του τόπου, οι οποίοι έχουν πλούσιο υλικό να συνεισφέρουν στην κίνηση αυτή.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Αναστασιάδης αναφέρθηκε και στα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στον πολιτισμό και τους πολιτιστικούς συλλόγους τον τελευταίο χρόνο λόγω της πανδημίας, και στο πόσο σημαντικό είναι να στηριχθεί από την πολιτεία σήμερα που το έχει περισσότερο από ποτέ ανάγκη, ώστε να μην χαθεί η ιστορία του τόπου.

Κοινή χρήση ανάρτησης:

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *