Για πέμπτη φορά τα τελευταία 4 χρόνια, φιλοξενήθηκε στην Kapa News o πρόεδρος του κόμματος «Δημιουργία Ξανά!» κ. Θάνος Τζήμερος, παραχωρώντας, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει μέχρι σήμερα, μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, στον δημοσιογράφο Πέτρο Σταθακόπουλο.

 Ο κ. Τζήμερος χείμαρρος στην κουβέντα που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο, μίλησε για θέματα της επικαιρότητας χωρίς να «μασάει» τα λόγια του, αφήνοντας αιχμές τόσο στην σημερινή κυβέρνηση για τον τρόπο διαχείρισης της πανδημίας, όσο για το πολυσυζητημένο θέμα της υποχρεωτικότητας του εμβολίου.

Δεν παρέλειψε φυσικά ν’ αναφερθεί στην πρόσφατη πολιτική συνεργασία του με τον κ. Φαήλο Κρανιδιώτη και την «Νέα Δεξιά». Όπως μπορεί ν’ ακούσετε στη συνέντευξη, ο κ. Τζήμερος είναι πολύ ευχαριστημένος με την εν λόγω συνεργασία, και πολύ αισιόδοξος για την πορεία της.

Όσο για την πρόσφατα δημοσιευμένη φωτογραφία που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου εμφανίζονται οι δύο πολιτικοί άνδρες, στο πρόσφατο μνημόσυνο της μάχης του Μακρυγιάννη όπου κατέθεσαν στεφάνι στο μνημείο του, έχοντας στην μέση τον πρόσφατα διαγραφέντα από τη Νέα Δημοκρατία κ. Μπογδάνο, αποκάλυψε πως βρίσκονται σε συζητήσεις προκειμένου να διερευνήσουν το αν υπάρχει πεδίο συνεργασίας τους μαζί του.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν προβλέπει πρόωρες εθνικές εκλογές, ήταν κάθετα αρνητικός, προβάλλοντας ως αιτιολογία την πανδημία.

Κλείνοντας ο. Τζήμερος δεσμεύτηκε από τον δημοσιογράφο για μια νέα τηλεοπτική συνάντηση στο άμεσο μέλλον όπου θα συμμετέχει και ο κ. Κρανιδιώτης σε ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ στα κανάλια της Kapa WebTV (Facebook και Youtube) όπου θα δέχονται ερωτήσεις από το κοινό.

Κοινή χρήση ανάρτησης:

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *