Απολογισμό για τις μέρες της καραντίνας που διανύουμε έκανε η Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου στην συνέντευξη που παραχώρησε στην Kapa WebTV, σήμερα το απόγευμα.

Βέβαια η κ. Μαυρίδου, δεν παρέλειψε ν’ αναφερθεί στα μέτρα που έλαβε για την ασφαλή λειτουργία του διοικητηρίου της αντιπεριφέρειας πρόσφατα, ώστε τόσο οι εργαζόμενοι, όσο και οι πολίτες να παραμένουν ασφαλείς και υγιείς κατά τις συναλλαγές τους.

Ένα άλλο θέμα στο οποίο αναφέρθηκε, μετά από σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου, ήταν το φετινό τεχνικό πρόγραμμα της Αντιπεριφέρειας, όπως αυτό σχεδιάστηκε, και αναμορφώθηκε ανάλογα με τις παρούσες ανάγκες. 

Το σημείο όμως στο οποίο η κ. Μαυρίδου έδωσε το μεγαλύτερο βάρος ήταν η ανάγκη που υπάρχει από όλους μας να διασφαλιστεί το πολύτιμο αγαθό της υγείας, στην παρούσα περίοδο. Στέλνοντας ένα αισιόδοξο μήνυμα για το μέλλον, τόνισε παράλληλα την επιτακτική ανάγκη που υπάρχει να παραμείνει η κοινωνία ψύχραιμη και με ατομική ευθύνη να διαχειριστεί την κατάσταση με σπουδή προκειμένου όλοι να βγούμε αλώβητοι μέσα από την πανδημία και σύντομα να επιστρέψουμε στην κανονικότητα.

Τέλος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσους αυτή την δύσκολη εποχή βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και υπερβάλλουν εαυτόν στον δύσκολο αυτόν πόλεμο.

Κοινή χρήση ανάρτησης:

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *