Ένα εκτενές ρεπορτάζ φιλοξενεί σήμερα η Kapa News για το θέμα που ήδη προαναγγείλαμε την περασμένη εβδομάδα, με το τεράστιο πρόβλημα των αδέσποτων που έχει δημιουργηθεί στην Σφενδάμη Πιερίας.


Στο βίντεο που ακολουθεί θα παρακολουθήσετε μαρτυρίες κατοίκων που δέχθηκαν επιθέσεις από αδέσποτα, την κατάθεση του προβλήματος από τον πρόεδρο της Τ.Κ. Σφενδάμης κ. Αδάμ Χαραλαμπίδη, όπως επίσης και τις απαντήσεις που δίνει ο αρμόδιος για τ’ αδέσποτα αντιδήμαρχος του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού, κ. Λάζαρος Προβατίδης.


Το πρόβλημα των αδέσποτων στην συγκεκριμένη περιοχή έχει επιδεινωθεί πολύ τα τελευταία 2 χρόνια, όπως θ’ ακούσετε τους κατοίκους να ομολογούν στο βίντεο. Ωστόσο ο Δήμος με τις κινήσεις που λέει ο αντιδήμαρχος ότι έχει κάνει στα 3 χρόνια διοίκησής του, φαίνεται πως δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημα, ρίχνοντας τα αίτια πότε στους ίδιους τους κάτοικους, και πότε στο νομοθέτη που δεν του επιτρέπει να παρέμβει ουσιαστικά.


Οι κάτοικοι από την πλευρά τους δείχνουν αποφασισμένοι πλέον να κινηθούν νομικά κατά παντός υπευθύνου, όπως ομολογεί και ο πρόεδρους του χωριού, πριν γίνουν τα χειρότερα και βιώσουν θλιβερές καταστάσεις.


Στα βίντεο θα τα δείτε όλα! Το πρόβλημα όπως το βιώνουν οι κάτοικοι, αλλά και τις επίσης απαντήσεις του Δήμου δια στόματος αντιδημάρχου.

Κοινή χρήση ανάρτησης:

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *