Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο βουλευτής Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Σάββας Χιονίδης, στον δημοσιογράφο Πέτρο Σταθακόπουλο και στην Kapa WebTV, με θέματα της πολιτικής επικαιρότητας.


Μέσα από την κουβέντα ωστόσο βγήκαν και κάποιες ευχάριστες ειδήσεις όπως αυτή που αφορά την τιμή του ρεύματος, που βασανίζει όλους τους Έλληνες τους τελευταίους μήνες. Συγκεκριμένα, ο κ. Χιονίδης μας αποκάλυψε ότι πολύ σύντομα, έως το τέλος του Μαΐου δηλαδή, η κυβέρνηση θ ανακοινώσει ένα νέο πακέτο μέτρο που όχι μόνο θα ελαφρύνει τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις από το τεράστιο βάρος της αύξησης του ρεύματος, αλλά θα επαναφέρει και την τιμή της κιλοβατώρας στα περσυνά επίπεδα, δηλαδή στα 0,16 λεπτά την κιλοβατώρα, αντί των 0,35 λεπτών που έχει σήμερα.
Στην κουβέντα έπεσαν και θέματα όπως η ανεργία, η οικονομία, η ανάπτυξη, αλλά και ο τουρισμός και οι προβλέψεις για την φετινή πορεία του.


Σ’ ερώτηση του δημοσιογράφου ωστόσο για πρόωρες εκλογές, ο κ. Χιονίδης ήταν κατηγορηματικός, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «δεν υπάρχει περίπτωση οι εκλογές να γίνουν πριν την λήξη της θητείας αυτής της κυβέρνησης, δηλαδή σε 14 μήνες.»


Στην διάρκεια της συνέντευξης ο βουλευτής κ. Χιονίδης δεν δίστασε να προκαλέσει τους θεατές της συνέντευξης να σχολιάσουν τις θέσεις του σε όλα τα θέματα και να επανέλθει με απαντήσεις σε δεύτερο χρόνο.


Κλείνοντας ο κ. Χιονίδης δεσμεύτηκε να επανέλθει σε νέα συνέντευξη, αυτή την φορά με την ιδιότητα του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πολίτες σε δράση» και να μιλήσει για δημοτικά θέματα.

Κοινή χρήση ανάρτησης:

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *