Το βράδυ της Πέμπτης 23 Σεπτεμβρίου 2021 μ’ ένα δείπνο αποχαιρετισμού στο εστιατόριο Ερατώ στο Λιτόχωρο, ολοκληρώθηκε και επίσημα η Διεθνής εβδομάδα εθελοντικής κατασκευής και συντήρησης ποδηλατικών μονοπατιών στον Όλυμπο που ξεκίνησε στις 18 Σεπτεμβρίου.

Μια ακόμη στοχευμένη δράση της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας αφιερωμένη στον Όλυμπο, το παγκόσμιο αυτό μνημείο φύσης και πολιτισμού, με σκοπό την προβολή και την προώθηση των δραστηριοτήτων ποδηλασίας και των εμπειριών που αποκομίζει ο επισκέπτης του βουνού των Θεών.

Στην δράση αυτή συμμετείχαν εθελοντές, από τις χώρες της Γερμανίας, της Ιταλίας, της Ελβετίας, της Κροατίας, των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και άλλων χωρών, για μια εβδομάδα.

Στην χθεσινή συνάντηση προσκεκλημένα ήταν τα τοπικά ΜΜΕ, και τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου, και ο Δήμαρχος Δίου – Ολύμπου κ. Βαγγέλης Γερολιόλιος.

Η βραδιά ξεκίνησε με τον έλληνα υπεύθυνο τουevent κ. Γιώργο Νάνο ν’ απευθύνει χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους, και κατόπιν να ευχαριστεί τους συμμετέχοντες στην δράση, και τους φορείς που υποδέχθηκαν και στήριξαν την εκδήλωση αυτή, δηλαδή στην Περιφέρεια και τον Δήμο Δίου – Ολύμπου.

Προς το τέλος της βραδιάς και ακόμη όταν το κέφι ήταν υψηλό, προσεγγίσαμε έναν – έναν τους έλληνες και ξένους πρωταγωνιστές της εν λόγω δράσεις, προκειμένου ν΄αποσπάσουμε απ΄τον καθένα τις εντυπώσεις τους από την εμπειρία που βίωσαν, αλλά και από τον τόπο και τους ανθρώπους του.

Κοινή χρήση ανάρτησης:

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *