Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Πατριωτικής Ένωσης, κ Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, στην Kapa WebTV και στον δημοσιογράφος Ευγένιο Παπαδόπουλο.
Ο κ. Εμφιετζόγλου με καθαρό λόγο και χωρίς να μασήσει τα λόγια του μίλησε για τα σοβαρά πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα της χώρας, ενώ παράλληλα έκανε καθολικό προσκλητήριο στην ελληνική κοινωνία για συ στράτευση και αγώνα, με σκοπό να επανακτήσουμε την πατρίδα στα χέρια μας.

Οι απαντήσεις του στον Ευγένιο Παπαδόπουλο, αλλά και οι τοποθετήσεις του ήταν ξεκάθαρες, ενώ για κάθε σημερινό πρόβλημα της Ελλάδος πρότεινε και τις ανάλογες λύσεις που προτείνει η Πατριωτική Ένωση.

Στην ερώτηση για τις εκλογές που αναμένονται μέσα στην χρονιά να γίνουν ο κ. Εμφιετζόγλου δήλωσε παρών και ετοιμοπόλεμος, ενώ ο Ευγένιος για πρώτη φορά δημόσια δήλωσε με την σειρά του έτοιμος να συμπράξει και συνεργαστεί μαζί του. Ουσιαστικά δηλαδή ο Ευγένιος Παπαδόπουλος έκανε ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΗΜΟΣΙΑ δήλωση συμμετοχής και εμπλοκής του στις επερχόμενες εθνικές εκλογές στο πλάι του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου και της Πατριωτική Ένωσης.

Όλη η κουβέντα που ακολουθεί στο βίντεο είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα.

Κοινή χρήση ανάρτησης:

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *