Κατηγορηματικός και απόλυτος εμφανίστηκε στην συνέντευξη που παραχώρησε στην Κapa WebTV ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Ανατροπή-Αναγέννηση» κ. Ευγένιος Παπαδόπουλος, απαντώντας στις φήμες των τελευταίων ημερών που τον θέλουν να έχει κλείσει συνεργασία με την διοίκηση του Δήμου Κατερίνης.

Όλα ξεκίνησαν από το πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο στις 31 Μαρτίου, όπου ανακοινώθηκαν οι νέοι αντιδήμαρχοι και πρόεδροι του Δήμου Κατερίνης (διαβάστε εδώ).

Μεταξύ άλλων λοιπόν, ο κ. Παπαδόπουλος, ανέλαβε «την εποπτεία, τον συντονισμό των δράσεων και την υποστήριξη των ενεργειών του Τμήματος Ανάπτυξης Πρωτογενούς Τομέα, Απασχόλησης & Τουρισμού της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης που αφορούν στα αδέσποτα ζώα (περισυλλογή, δημιουργία και λειτουργία καταφυγίων κ.λπ.).» Αυτό ήταν και η αφορμή να ξεκινήσουν φήμες που τον ήθελαν να «τα έχει βρει» με την διοίκηση του Δήμου, αφού πλέον απέκτησε ρόλο. Η πραγματικότητα όμως ήταν εντελώς διαφορετική.

Αυτήν την πραγματικότητα λοιπόν κατέθεσε δημόσια στην κάμερα της Kapa WebTV και στον δημοσιογράφο Πέτρο Σταθακόπουλο ο κ. Παπαδόπουλος.

Ξεκαθάρισε κατηγορηματικά ότι η πρωτοβουλία του έχει να κάνει με την διάθεσή του για προσφορά, και την ανεύρεση οριστικής λύσης στο θέμα των αδέσποτων. Επίσης έκανε σαφές ότι η θέση που ανέλαβε είναι απολύτως αμισθί, και οποιεσδήποτε άλλες φήμες κυκλοφορούν πάνω σ’ αυτό το θέμα είναι απλώς ψευδείς και υποκινούμενες.

Στην ίδια συνέντευξη ο Ευγένιος Παπαδόπουλος αποκάλυψε για πρώτη φορά δημόσια ότι αποφάσισε να συμμετέχει στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, που αναμένονται να γίνουν μέσα στο 2021, και να θέσει τον εαυτό του στην κρίση των Πιεριέων. Σε ότι αφορά το κόμμα με το οποίο θα συστρατευθεί, το άφησε ανοικτό. Ομολόγησε ότι ήδη έκανε συζητήσεις τόσο με τον Γιώργο Τράγκα, όσο και με άλλες πατριωτικές παρατάξεις, ωστόσο την οριστική απόφαση θα την πάρει όταν έχει όλα τα δεδομένα στην διάθεσή του.

Κοινή χρήση ανάρτησης:

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *