Την τιμή και την χαρά είχαμε να γνωρίσουμε και να μιλήσουμε, μέσα από την κάμερα της Kapa WebTV, μ’ έναν εξαιρετικό άνθρωπο, και πολύ ενδιαφέροντα καλλιτέχνη και δημιουργό από την Βόρεια Ελλάδα, και συγκεκριμένα από την Θεσσαλονίκη.


Ο λόγος, για τον δημοσιογράφο, ραδιοφωνικό παραγωγό, ηθοποιό, σκηνοθέτη, συγγραφέα, σεναριογράφο, θιασάρχη κ. Βασίλη Τσικάρα!


O κ. Τσικάρας, είναι ο άνθρωπος που εμπνεύστηκε και δημιούργησε της ταινία «Έξοδος 1826» που είδαμε πρόσφατα (9 Απριλίου, παραμονή της επετείου της ιστορικής εξόδου του Μεσολογγίου), από την τηλεόραση του OPEN.


Βέβαια αυτή δεν είναι η μόνη του ταινία αφού έχει ήδη κάνει συνολικά 6 ταινίες, με την τελευταία του, «Operation Star – Επιχείρηση Άστρο» που έχει να κάνει με τον 2ο Παγκόσμιο πόλεμο, να την έχει τελειώσει πριν από λίγες ημέρες.


Ο Βασίλης Τσικάρας μας μίλησε από καρδιάς για όλα, χωρίς να… «μασήσει» τα λόγια του. Μας αφηγήθηκε όλες τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες που συνάντησε στην πορεία του μέχρι σήμερα, μας αποκάλυψε τα μυστικά του για τον τρόπο που κατάφερε να κάνει τ’ όνειρό του πραγματικότητα, και τέλος μας μίλησε για τα μελλοντικά του σχέδια.


Μια πραγματική κατάθεση ψυχής από τον Βασίλη Τσικάρα… Απολαύστε την συνέντευξή του…!!!

Κοινή χρήση ανάρτησης:

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *