Το επίκαιρο θέμα της υποχρεωτικότητας των εμβολίων συζήτησαν τρεις επιστήμονες στο στούντιο της Kapa WebTV, αναλύοντας όλες τις πτυχές του ζητήματος.

Ο Δημήτρης Κούβελας μιλάει για την χρησιμότητα αλλά και την αποτελεσματικότητα των φαρμάκων και των εμβολίων, τονίζοντας όμως πως η τελική απόφαση της χρήσης τους θα πρέπει να επαφίεται στον ασθενή. Όσο για την διαχείριση της πανδημίας παγκοσμίως, ο κ. Κούβελας σημειώνει πως εκ του αποτελέσματος φαίνεται πως η διαχείρισή της ήταν τελικά πολιτική.

Όσο για τον κ. Μουσιώνη, ο οποίος συμφώνησε με τους υπόλοιπους 2 επιστήμονες σε όλα τα σημεία, μας θύμισε την δίκη της Νυρεμβέργης και τις τότε αποφάσεις που πάρθηκαν και ισχύουν παγκοσμίως, καταλήγοντας πως «Ο χειρότερος εχθρός που μας απειλεί όλους είναι ο φόβος και η πείνα…»

Ο ψυχίατρος κ. Κατόγλου συμπλήρωσε την συνολική εικόνα της κουβέντας βάζοντας τον παράγοντα «ψυχική υγεία» στο τραπέζι και τον σημαντικό ρόλο που παίζει σήμερα, σε σχέση με προηγούμενες φορές. Ο κ. Κατόγλου κατέληξε στο τέλος της κουβέντας, στην φράση: «Μάθετε να συγχωρείτε. Η συγχώρηση είναι μια πράξη λυτρωτική…»

Στο βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε μια πάρα πολύ ενδιαφέρουσα κουβέντα, από την οποία μπορείτε να βγάλετε χρήσιμα συμπεράσματα.

Κοινή χρήση ανάρτησης:

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *