Για τέταρτη φορά μέσα σε τέσσερις μήνες η Kapa WebTV φιλοξενεί τον γνωστό πλέον Καθηγητή Κλινικής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, κ. Δημήτρη Κούβελα, και τον στενό του φίλο και συνεργάτη Ορθοπεδικό γιατρό κ. Άρη Μουσιώνη, μόνο που αυτή την φορά έρχονται ως πρόεδρος και αντιπρόεδρος του νέου πολιτικού εγχειρήματος (κόμματος) που έκαναν οι δύο επιστήμονες και που το ονόμασαν «Πνοή Δημοκρατίας».


Οι δύο επιστήμονες, και πολιτικοί πλέον έρχονται αυτή την φορά να μας εξηγήσουν, τι ήταν αυτό που τους ώθησε στην απόφαση (και την υλοποίηση) της πολιτικής τους κίνησης, τι πρεσβεύουν, και γιατί να τους ψηφίσει ο ελληνικός λαός στις επόμενες εθνικές εκλογές, όποτε αυτές και αν γίνουν.

Εκείνο ωστόσο που είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον είναι η έκπληξη που τους επιφυλάσσει ο οικοδεσπότης δημοσιογράφος κ. Πέτρος Σταθακόπουλος (δείτε το στο 50’ λεπτό), αλλά και η αντίδρασή τους.

Στο τέλος της συνέντευξης το συμπέρασμα που βγαίνει αβίαστα στον θεατή είναι ότι οι δύο κύριοι, και η «Πνοή Δημοκρατίας» ήλθαν για να μείνουν και να μας απασχολήσουν για πολύ καιρό ακόμη…

Κοινή χρήση ανάρτησης:

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *