Αποκαλυπτικότατος και λαλίστατος ο Αντιδήμαρχος κ. Κώστας Φιλοκώστας στην δεύτερη ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ συνέντευξη που παραχώρησε στην Kapa WebTV.

Μίλησε έξω απ’ τα δόντια και αποκάλυψε ότι πίσω από το θέμα των αδέσποτων υπάρχει πολύ παρασκήνιο και ένα κύκλωμα που λειτουργεί εδώ και αρκετό καιρό, ενώ τον νέο επερχόμενο νόμο για τ’ αδέσποτα που αυτή την ώρα βρίσκεται σε διαβούλευση, τον αποκάλεσε «τρομονόμο»!

Ταυτίστηκε σχεδόν απόλυτα με τις θέσεις του κ. Γιώργου Κομνηνού, που μας παραχώρησε συνέντευξη πριν από 10 περίπου ημέρες (δείτε την ΕΔΩ), και άφησε αιχμές για όσους υποστηρίζουν τον νέο νόμο.

Ο κ. Φιλοκώστας σε κάποιο σημείο της συνέντευξής του, μας αποκάλυψε ότι πρόσφατα σε κάποιο κράτος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπου υπάρχει έρευνα σ’ εξέλιξη για την λαθρεμπορία των σκυλιών, οι αρχές πιάσανε 10 σκυλιά από την Πιερία. Συγκεκριμένα, έξι ήταν από τη Νότια Πιερία και τέσσερα από τον Δήμο Κατερίνης.

Τέλος ο κ. Φιλοκώστας μας αποκάλυψε ότι από την 1η Απριλίου αλλάζει θέση ευθύνης και διορίζεται πλέον ως πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής. Παρ’ όλα αυτά θα βρίσκεται στο πλευρό του κ. Τσιουκάνη, ο οποίος αναλαμβάνει πλέον τα δικά του καθήκοντα, να βοηθήσει όπου και όποτε χρειαστεί.

Κοινή χρήση ανάρτησης:

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *