Την πεποίθησή του ότι το σύστημα υγείας της χώρα είναι καλύτερα προετοιμασμένο σήμερα απ’ ότι τον Μάρτιο, ώστε ν’ αντιμετωπίσει το δεύτερο κύμα της πανδημίας που βρίσκεται προ των πυλών, εξέφρασε ο Δρ. Κωνσταντίνος Χρίστογλου, Υποδιοικητής της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας, στην συνέντευξη που παραχώρησε στην Kapa WebTV.

Απαραίτητη βέβαια προϋπόθεση είναι και η ατομική ευθύνη των πολιτών, οι οποίοι θα πρέπει να πάρουν στα σοβαρά το θέμα αυτό. «Είμαστε μια από τις πιο ασφαλής χώρες της Ευρώπης, ακριβώς γιατί οι πολίτες ανταποκρίθηκαν σωστά μέχρι σήμερα. Ωστόσο για να κρατηθεί αυτή η φήμη και ο κίνδυνος μακριά μας, θα πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε υπεύθυνοι», τόνισε ο κ. Χρίστογλου.

Όσο για την Πιερία, ανέφερε πως το νοσοκομείο της Κατερίνης αποτελεί πλέον σε πολλά σημεία μοντέλο λειτουργίας στην Υγειονομική Περιφέρεια και για άλλα νοσοκομεία της περιοχής ευθύνης της. Σε άλλο σημείο της συνέντευξης που μας παραχώρησε ο Υποδιοικητής της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας Δρ. Κωνσταντίνος Χρίστογλου, αποκάλυψε πως σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα (πιθανών τις επόμενες ημέρες δηλ.) τα Κέντρα Υγείας, τόσο στην Πιερία, όσο και στην υπόλοιπη περιοχή ευθύνης του, θα ξεκινήσουν να λειτουργούν και απόγευμα, προκειμένου οι ασφαλισμένοι να μπορούν να εξυπηρετούνται ακόμη καλύτερα και αμεσότερα.

Κοινή χρήση ανάρτησης:

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *