Άλλη μια επώνυμη και πολύ σοβαρή καταγγελία για το Νοσοκομείο Κατερίνης, είδε το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες ταρακουνόντας την τοπική κοινωνία και όχι μόνο.

Στις 10 Φεβρουαρίου ο συμπολίτης μας κ. Ηλίας Τσολόπουλος με γραπτή επιστολή στα τοπικά ΜΜΕ αφηγήθηκε την περιπέτεια που πέρασε με τον αδελφό του, ο οποίος τελικά έφυγε απ’ την ζωή στις 14 Ιανουαρίου και μετά από 3 εβδομάδες νοσηλείας στο Γ.Ν. Κατερίνης.(διαβάστε εδώ)

Εχθές (11/2/2022) ο κ. Τσολόπουλος κλήθηκε στο στούντιο της Kapa WebTV όπου και παραχώρησε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ συνέντευξη, περιγράφοντας αναλυτικά μέρα με την μέρα την περιπέτεια που βίωσε στο Νοσοκομείο Κατερίνης με τον αδελφό του, τον οποίο και έχασε στο τέλος.

Στο βίντεο που ακολουθεί, ο κ. Ηλίας Τσολόπουλος λέει απίστευτα πράγματα! Περιγράφει καταστάσεις τριτοκοσμικές, που μας ανατριχιάζουν αλλά και μας εξοργίζουν. Να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα (3 μέρες μετά την πρώτη του έγγραφη καταγγελία) δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ επίσημη απάντηση από το Γ.Ν. Κατερίνης για τα όσα ισχυρίζεται ο κ. Τσολόπουλος.

Παρακολουθήστε το πάρα πολύ ενδιαφέρον βίντεο με την αφήγηση του, και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Κοινή χρήση ανάρτησης:

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *