Συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ παραχώρησε σήμερα ο κ. Σάββας Χιονίδης, επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού “Πολίτες σε Δράση”, με το γνωστό ζήτημα της δημοπράτησης των δημόσιων χώρων στο παραλιακό μέτωπο του Δήμου Κατερίνης που επανήλθε στο προσκήνιο πρόσφατα, να μονοπωλεί σχεδόν το σύνολο της δημόσιας αυτής συζήτησης.

Ο κ. Χιονίδης, αφού τοποθετήθηκε στο θέμα εκτενώς, και ξεκαθάρισε την θέση του τόσο ως επικεφαλής δημοτικού συνδυασμού όσο και ως βουλευτής Πιερίας, δέχθηκε ερωτήσεις απο τους δημοσιογράφους που παρακολούθησαν την συνέντευξη αυτή.

Σε κάποιο σημείο της κουβέντας που ακολούθησε, και απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, ο κ. Χιονίδης άφησε αιχμές για εκείνους που ανήκουν στο πρωτόκολλο και ακόμη ΔΕΝ πήραν θέση στο θέμα, ενώ σε άλλη ερώτηση για τις φήμες που κυκλοφορούν στην τοπική κοινωνία ότι εκείνος “τα έχει βρει” με τον δήμαρχο κ. Κουκοδήμο, απάντησε κατηγορηματικά ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει και ότι οι φήμες αυτές είναι ψευδείς και όσοι τις διασπείρουν έχουν πονηρούς σκοπούς.

“Είμαστε υπέρ της αξιοποίησης…” είπε σε κάποιο σημείο, “… αλλά πάντα με αρχικό γνώμονα το συμφέρον του τόπου και των ανθρώπων του…”

Κοινή χρήση ανάρτησης:

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *