Ευγένιος Παπαδόπουλος & Θωμάς Αναστασιάδης διασταύρωσαν τα ξίφη τους!

Στο τραπέζι της Kapa WebTV και μπροστά στις κάμερες και τα μικρόφωνα της, άνοιξε η δημόσια συζήτηση για τ’ αδέσποτα στην Κατερίνη, με τον Ευγένιο Παπαδόπουλο, οικοδεσπότη της εκπομπής «Modus Vivendi», και τον Θωμά Αναστασιάδη δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης του Δήμου Κατερίνης, να διασταυρώνουν τα ξίφη τους.

Αφορμή ήταν η επιστολή που έστειλε ο κ. Αναστασιάδης στο Δημοτικό Συμβούλιο με την οποία ζητούσε να μάθει κατά κύριο λόγο, για τον τρόπο με τον οποίο μοιράζει ο Δήμος τις τροφές στους ζωόφιλους για να ταΐσουν τ’ αδέσποτα συλιά.

Αυτή η κίνηση ήταν αρκετή για τον Ευγένιο, οποίος επιπλέον των υπόλοιπων υποχρεώσεών του, τυγχάνει να είναι και εντεταλμένος από τον Δήμαρχο σύμβουλος και επικεφαλής στο πολύ σοβαρό θέμα των αδέσποτων στην πόλη, να καλέσει τον κ. Αναστασιάδη στην εκπομπή του «Modus Vivendi» (κάθε Τέταρτη και Κυριακή στις 20:00), για να του απαντήσεις δημόσια.

Στην κουβέντα που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο ειπώθηκαν αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα γύρω από το μεγάλο και σοβαρό θέμα των αδέσποτων, αλλά και την πολιτικής που ακολουθήθηκε μέχρι σήμερα, όπως και αυτής που χααράχθηκε ν’ ακολουθηθεί στο άμεσο μέλλον.

Οι δύο άνδρες κατέληξαν ότι για να λυθεί το πρόβλημα χρειάζεται συνέργια και συνεργασία απ’ όλες τις πλευρές. Έδωσαν υπόσχεση ότι θα επανέλθουν σύντομα με προτάσεις και λύσεις, και φυσικά όπου χρειάζεται και είναι δυνατόν, να εργασθούν μαζί για το καλό του Δήμου.

Κοινή χρήση ανάρτησης:

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *