Έκαναν πρεμιέρα στις 15 του Μάη, και απο τότε, δεν λένε να ησυχάσουν… Τα Μικρά Κατσίμπο, είναι οι νέοι ήρωες που έρχονται απο τον Όλυμπο, και μας δείχνουν έναν καινούριο τρόπο ζωής, μια καινούρια φιλοσοφία.

Δεν απευθύνονται ΜΟΝΟ σε μικρούς, αλλά έχουν μηνύματα ζωής και για μεγάλους. Ο εμπνευστής και δημιουργός του, Γιάννης Αμπεριάδης, είναι ένας νέος γέννημα θρέμμα Κατερινιώτης, με πολλές καλλιτεχνικές, αλλά και εσωτερικές ανησυχίες.

Εμείς εδώ, στην Kapa WebTV, τον ψάξαμε, τον εντοπίσαμε και του αποσπάσαμε την ΠΡΩΤΗ του συνέντευξη μετά την πρεμιέρα της παρουσίασης των μικρών κατσίμπο, προκειμένου να μάθουμε περισσότερα πράγματα για τους νέους ήρωες, αλλά και για τον ίδιο τον δημιουργός τους.

Στο βίντεο της συνέντευξης αυτής που συνοδεύει το άρθρο, θα παρακολουθήσετε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση. Εκείνο όμως που έχει ακόμη μεγαλύτερη αξία, είναι το γεγονός, ότι σ΄ αυτόν τον τόπο υπάρχουν νέοι που και όρεξη έχουν, και γνώσεις, και δύναμη να δημιουργήσουν εκπληκτικά πράγματα. Το μόνο που χρειάζονται είναι η στήριξη απο την κοινωνία, και να είστε σίγουροι ότι θα μεγαλουργήσουν.

Αυτό είναι και το τελικό συμπέρασμα που πρέπει να κρατήσουμε όλοι!

#mikrakatsimpo #mikrakatsibo

Κοινή χρήση ανάρτησης:

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *