Για τους λόγους που τον οδήγησαν να μπει στον πολιτικό στίβο του τόπου ενεργά, μίλησε στην κάμερα της Kapa News & Kapa WebTV, και τον δημοσιογράφο Πέτρο Σταθακόπουλο, ο κ. Γιώργος Συμεωνίδης, γιος του γνωστού συμπολίτη μας Γιάννη Συμεωνίδη (πρόεδρος ΔΕΥΑ Κατερίνης, και της Κατερίνας Σαμαρά.

Ο Γιώργος, είναι μόλις 22 ετών και για πρώτη φορά που αναμείχθηκε σε εκλογές, πρέπει να ομολογήσουμε ότι τα πήξε εξαιρετικά, αφού εκλέχθηκε πρώτος σε ψήφους (905 σταυροί) στο Δ.Σ. της ΔΕΕΠ Πιερίας στις πρόσφατες εκλογές.

Γιωρ. Συμεωνίδης: «Σκοπός μου είναι να εκπροσωπήσω επάξια τη νέα γενιά. Καλώ του νέους να…»

Ο κ. Συμεωνίδης, ξεκαθαρίζει πως πρωταρχικός του σκοπός είναι να εκπροσωπήσει επάξια την νέα γενιά, και να φέρει θετικές αλλαγές στο πολιτικό κλίμα. Μάλιστα σε κάμποιο σημείο της συνέντευξης του καλεί τους νέους να συμμετέχουν ενεργά στο πλευρό του στην προσπάθεια αυτή, προκειμένου να βγει κάτι καλό για τον τόπο και τους ανθρώπους του.

Γιωρ. Συμεωνίδης: «Το να προσφέρεις και να βοηθά είναι πολύ ωραίο συναίσθημα. Και αυτός ήταν ο αρχικός λόγος που ασχολήθηκα»

Έκανε σαφές πως το μικρόβιο της προσφοράς, που ήταν και ο αρχικό λόγος της εμπλοκής του στην πολιτική, το “κόλλησε” απο του γονείς του, και τους ευχαρίστησε δημόσια.

Δεν ξέχασε επίσης να ευχαριστήσει τόσο τον Δήμαρχο Κώστα Κουκοδήμο για την βοήθεια και την στήριξή που του έδωσε, όσο και όλους του φίλους του ονομαστικά έναν-έναν.

Κλείνοντας ο Γιώργος Συμεωνίδης έστειλε το δικό του μήνυμα στη νέα γενιά, προκαλώντας τους παράλληλα στη νέα εποχή για το καλό του τόπου.

Κοινή χρήση ανάρτησης:

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *