Μηνύματα ενότητας προς κάθε κατεύθυνση έστειλε ο νεοεκλεγμένος πρόεδρος του ερασιτέχνη Πιερικού κ. Γιάννης Λαζαρίδης, στην ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ συνέντευξη που παραχώρησε στον δημοσιογράφο Πέτρο Σταθακόπουλο, για λογαριασμό της Kapa News & Kapa WebTV.

Σ’ ένα κλίμα ενότητας και συνεργασίας, όπως ομολόγησε τόσο ο νέος πρόεδρος, όσο και ο απερχόμενος (αντιπρόεδρος σήμερα), έχουν σκοπό να εργαστούν για την νέα θητεία που ανέλαβαν πριν από λίγες ημέρες στην ερασιτέχνη Πιερικό. Αυτό τόνισαν επανειλημμένα στην συνέντευξη τους οι δύο άνδρες.

«Να επιστρέψει η ομάδα στις μέρες δόξας που όλοι ζήσαμε…» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λαζαρίδης. Σ’ αυτό συμφώνησαν και οι τρεις άνδρες που βρέθηκαν στην συνάντηση που είχαμε. «Για εμάς δεν αλλάζει κάτι. Μαζί δουλεύαμε μέχρι τώρα, και μαζί συνεχίζουμε. Δεν έχει σημασία ποιος είναι πρόεδρος. Σημασία έχει η ομάδα…» τόνισε ο απερχόμενος πρόεδρος και νυν αντιπρόεδρος στο νέο Δ.Σ. κ. Αντώνης Κιργιάκος.

«Έχουμε χτίσει ένα πλάνο τριετίας πάνω στο οποίο θα δουλέψουμε για να δυναμώσουμε την ομάδα μας…» ακούστηκε να λέει ο τεχνικός διευθυντής κ. Μανώλης Μπατσαράς, ενώγια τις ακαδημίες ανέφερε πως φέτος φιλοξενεί 105 οικογένειες, και περίπου 150 παιδιά απ’ όλη την Πιερία.

Ο κ. Λαζαρίδης δεν παρέλειψε ν’ αναφερθεί και να ευχαριστήσει τα νέα μέλη του Δ.Σ., αλλά και όσους στέκονται δίπλα στον ερασιτέχνη όλα αυτά τα χρόνια, συνεχίζοντας να βάζουν πλάτη για την ομάδα.

Επίσης, ο κ. Λαζαρίδης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την ΠΑΕ, τον πρόεδρο κ. Νατσιάβα, τον αρχηγό κ. Πεΐδη και κυρίως τον Δήμοαρχο κ. Κουκοδήμο για την συνεισφορά τους και την άψογη συνεργασία τους.

Τέλος όλοι μαζί έκαναν κάλεσμα προς τον φίλαθλο κόσμο του Πιερικού να στηρίξει την ομάδα που φέτος έχει περισσότερη ανάγκη από κάθε άλλη χρονιά τον κόσμο της Πιερίας.

Κοινή χρήση ανάρτησης:

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *