Έντεκα μήνες μετά την τελευταία συνέντευξη που μας είχε παραχωρήσει ο κ. Γιώργος Κυριακίδης (δείτε εδώ) ως αντιδήμαρχος Καθαριότητας τότε, δέχθηκε ξανά να βρεθεί μπροστά στις κάμερες της Kapa News και της Kapa WebTV, έτοιμος ν’ απαντήσει στα ερωτήματά μας, αλλά αυτή την φορά από άλλη θέση ευθύνης στον Δήμο Κατερίνης, και συγκεκριμένα από την θέση του Αντιδημάρχου Κοινοτήτων και Αυτεπιστασίας της Τεχνικής Υπηρεσίας.

Αυτή την φορά όμως, η συνέντευξη ΔΕΝ πραγματοποιήθηκε στα στούντιο της Kapa WebTV, αλλά έξω στην πόλη, και συγκεκριμένα ακολούθησε τον κ. Κυριακίδης από το πρωί έως το μεσημέρι κατά πόδας για να καταγράψει το τι κάνει καθημερινά ο Αντιδήμαρχος.

Ήταν μια πραγματικά πρωτόγνωρη εμπειρία. Στην κουβέντα που είχαμε με τον κ. Κυριακίδης, κάναμε μια μικρή απογραφή των πεπραγμένων του, στο μικρό διάστημα που υπηρετεί τον Δήμο Κατερίνης από τη νέα του θέση ευθύνης, και κατόπιν μας ενημέρωσε για τις επεμβάσεις που πρόκειται να γίνουν στον Δήμο στο άμεσο μέλλον.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Κυριακίδης απάντησε χωρίς δισταγμό σε όλες μας τις ερωτήσεις. Ακόμη και αυτές που ήταν πιο…. προσωπικές!

Εκείνο όμως που έχει ιδιαίτερη αξία είναι η είδηση που μας έδωσε, και που αφορά το πολιτικό του μέλλον. Ο Γιώργος Κυριακίδης δήλωσε ευθαρσώς και δημόσια ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές θα είναι υποψήφιος και πάλι, αλλά αυτή την φορά στο πλευρό του Κώστα Κουκοδήμου! Δείτε αυτή την δήλωσή του ΕΔΩ!

Τέλος, μας περιέγραψε την σχέση του με τον Δήμαρχος, και κλείνοντας έστειλε στους δημότες της Κατερίνης το μήνυμα ότι τα καλύτερα για την Κατερίνη έρχονται και μάλιστα σύντομα.

Δείτε το βίντεο με ολόκληρη της συνέντευξη του κ. Γιώργου Κυριακίδη.

Κοινή χρήση ανάρτησης:

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *