Μια πάρα πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στην Kapa WebTV ο έλληνας καθηγητής του πανεπιστημίου του Nottingham που βρίσκεται στην πόλη Ningbo, στην Κίνα, όπου ζει και εργάζεται τα τελευταία 3 χρόνια της ζωής του.
Ο κ. Καπογιάννης έζησε απο πολύ κοντά την περιπέτεια με τον κορονοϊό, αφού όπως μας είπε και ο ίδος η πόλη που ζει ήταν 2 σε αριθμό κρουσμάτων μετά την Γιουχάν, με την απόσταση που τους χωρίζει να είναι περίπου στα 500 χλμ.

Ο έλληνας επιστήμονας που δραστηριοποιείται επαγγελματικά, όπως και η σύζυγός του, τα τελευταία 3 χρόνια, στην Κίνα, μας αποκάλυψε με ποιόν τρόπο ξεπέρασαν το πρόβλημα της πανδημίας εκεί, και πολύ γρήγορα επέστρεψαν τις ζωές τους στην κανονικότητα.

“Το πιο σημαντικό μας εργαλείο ήταν η συνεργασία της ατομικής ευθύνης με την εφαρμογή σύγχρονων τεχνολογιών, για να καταφέρουμε να γυρίσουμε τις ζωές μας στην κανονικότητα” μας είπε σε κάποιο σημείο της κουβέντας μας ο κ. Καπογιάννης.

Η συνέντευξη που ακολουθεί στο παρακάτω βίντεο με τον Δρ. Γ. Καπογιάννης, είναι πολύ ενδιαφέρουσα, και έχει σημαντικά και χρήσιμα μηνύματα για όλους μας. Αξίζει να την παρακολουθήσετε:

Κοινή χρήση ανάρτησης:

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *