Μια εξαιρετική εκπομπή παρουσίασε εχθές το βράδυ, όπως κάθε Πέμπτη στις 20:00, ο καταξιωμένος Κατερινιώτης ψυχίατρος κ. Χαράλαμπος Κατόγλου, μέσα από το κανάλι της Kapa WebTV, με θέμα την υγεία και όπως αυτή διαμορφώθηκε από τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που βιώνουμε τα τελευταία 2 χρόνια!

Ο τίτλος που έδωσε ο ίδιος στο χθεσινό επεισόδιο ήταν: «Τα άλογα, τα παράλογα, τα έλλογα και τα επίλογα…»

Ο κ. Κατόγλου, δεν μάσησε τα λόγια του, μίλησε έξω απ’ τα δόντια για το πως κατάντησε η υγεία τα τελευταία χρόνια, και τις αιτίες αυτού του φαινομένου που βιώνουμε όλοι μας!

Δεν παρέλειψε να αναγνωρίσει τις ευθύνες του κλάδου του (τους επαγγελματίες της υγείας δηλαδή), αλλά και των πολιτικών που διαχειρίζονται την υγειονομική κρίση των τελευταίων 2 ετών.

Θεατρικός και μεστός ο λόγος του, έβαλε τους θεατές στην διαδικασία της συμμετοχής τους με πολλά μηνύματα. Η χθεσινή εκπομπή του σίγουρα θα συζητηθεί τον επόμενο καιρό.

Η εκπομπή του κ. Μπάμπη Κατόγλου μεταδίδεται ΖΩΝΤΑΝΑ και ταυτόχρονα κάθε Πέμπτη στις 20:00 τόσο από τις επίσημες σελίδες και ομάδες στο facebook της Kapa News & Kapa WebTV, όσο και από το επίσημο κανάλι μας στο Youtube.

Οι τρόποι που μπορείτε να την παρακολουθείτε στο εξής, και να μην χάνετε ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ είναι οι εξής:

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube για να παρακολουθείτε ΠΡΩΤΟΙ όλες τις εκπομπές της Kapa WebTV: https://www.youtube.com/c/KapaNea

http://www.kapa-news.gr/

https://www.kapa-webtv.gr/

Facebook page: https://www.facebook.com/kapanewss/

Facebook page: https://www.facebook.com/kapawebtv

Facebook group: https://www.facebook.com/groups/KapaNews

Twitter: https://twitter.com/KapaNews

Κοινή χρήση ανάρτησης:

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *