Μετά την επανεκλογή του για δεύτερη φορά στις 25/6/2020 (την περασμένη Πέμπτη), ο πρόεδρος του ΣΕΒΕ, κ. Γιώργος Κωνσταντόπουλος, μίλησε στην κάμερα της Kapa News και στον δημοσιογράφο Πέτρο Σταθακόπουλο, για τα πλάνα του και τον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας για την ελληνική επιχειρηματικότητα και τις εξαγωγές των ελληνικών προϊόντων.

Ο κύριος Κωνσταντόπουλος αφού ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την παρουσία του στην τελευταία Γενική Συνέλευση του ΣΕΒΕ, αλλά και υποστήριξή του γενικότερα, όπως επίσης και τον Έλληνα Ευρωπαίο Επίτροπο κ.Μαργαρίτη Σχοινά για τον ίδιο λόγο, μίλησε για τις εξαγωγές της χώρας μας, και το πως αυτές επηρεάστηκαν απο την πρόσφατη παγκόσμια περιπέτεια του Covd-19.

Τέλος, ο πρόεδρος του ΣΕΒΕ, δεν ξέχασε ν’ αναφερθεί στο νέο σήμα (“Μ”) για τα Μακεδονικά Προϊόντα, το οποίο και είναι καθαρά δικό του δημιούργημα, και την πορεία του, όπως επίσης και την αποδοχή του απο την παγκόσμια κοινότητα του “Επιχειρείν” και όχι μόνο. Δεν παρέλειψε ωστόσο να ξεκαθαρίσει ότι τα όποια νομικά προβλήματα” ισχυρίζονται κάποιοι ότι αντιμετωπίζει το ζήτημα αυτό, απλά δεν υπάρχουν και ότι κάθε είδους τέτοιοι ισχυρισμοί είναι ψευδείς και πιθανότατα κρύβουν άλλες ατζέντες, στέλνοντας σε κάθε κατεύθυνση το μήνυμα ότι το σήμα αυτό θα καθιερωθεί πολύ σύντομα παγκόσμια.

Δείτε το βίντεο με την συνέντευξη του κ. Γιώργου Κωνσταντόπουλου

Κοινή χρήση ανάρτησης:

Comments are closed.